Choose Layout

Integritetspolicy

Vi på Lindas Hårstudio värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter. Vi samlar endast in nödvändig information för att tillhandahålla våra tjänster och förbinder oss att behandla all information med respekt och sekretess.

Vilken information samlas in: Vi samlar in personlig information såsom namn, kontaktuppgifter och eventuella specifika detaljer relaterade till din hårservice.

Hur vi använder informationen: Den information vi samlar in används enbart för att tillhandahålla våra frisörtjänster och för att kommunicera med dig angående dina bokningar eller eventuella förfrågningar.

Dela information: Vi delar inte din personliga information med tredje part utan ditt samtycke, förutom när det krävs enligt lag.

Säkerhet: Vi vidtar lämpliga åtgärder för att säkerställa att din information är skyddad mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller ändring.

Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår integritetspolicy. Eventuella ändringar i policyn kommer att publiceras på vår webbplats. För frågor angående vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss.